Svensk kurser

Nedenfor kan du læse om et af de kurser vi udbyder indenfor svenskundervisningen. Vi tilbyder selvfølgelig forskellige kursusmuligheder og finder gerne lige netop det kursus, der passer dig eller din virksomhed og skræddersyer undervisningen efter dine behov.

Mulighederne er mange, og vi står parat til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os. Send os en besked via kontaktformularen til højre og vi bestræber os på at vende tilbage inden 24 timer. Eller ring direkte til os på telefon 8675 5211.

Svensk for danskere

FORMÅL
At få indsigt i de grundlæggende forskelle mellem dansk og svensk. Der lægges vægt på følgende områder: Tal, faldgruber (dvs. ord der hedder det samme på dansk og svensk, men som har forskellig betydning), faste udtryk og vendinger på svensk samt udtale. Desuden sættes fokus på de mest markante forskelle dansk og svensk mentalitet imellem.

MÅLGRUPPE
Personer der i større eller mindre omfang kommunikerer med Sverige i jobsammenhæng, pr. telefon, mail eller i face-to-face situationer (møder, besøg, rejser, konferencer og lign.).

INDHOLD
Træning i forståelse og udtale. Inddragelse af emner der er aktuelle for den enkelte deltager. Desuden indgår diskussion vedrørende forskelle på dansk/svensk kultur og forretningsmentalitet som en naturlig del af undervisningen.

Hvilke sprogfærdigheder har DU brug for?

SprogGruppen sætter en ære i den personlige kontakt og skræddersyer kurser efter lige netop dine ønsker og behov.

Tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til at hjælpe og deler gerne ud af vores mange års erfaring, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.