Kinesisk kurser

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige kursusmuligheder, som vi tilbyder indenfor kinesisk, og finde lige netop det kursus, der passer dig eller din virksomhed. Vi skræddersyer naturligvis undervisningen efter dine behov.

Mulighederne er mange, og vi står parat til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os. Send os en besked via kontaktformularen til højre og vi bestræber os på at vende tilbage inden 24 timer. Eller ring direkte til os på telefon 8675 5211.

Introduktion til kinesisk

At give en solid introduktion til kinesisk sprog, kultur og mentalitet, herunder også forretningsmentalitet. Kursets fokusområder er udtale, ordforråd, høflighedsfraser og dagligdagsvendinger, så man kommer i gang med at kunne kommunikere. Desuden lægges vægt på, at deltagerne får en viden om takt og tone i erhvervslivet og ved socialt samvær samt befolkningens nationale særpræg og skikke – do´s and dont´s.

MÅLGRUPPE
Personer, der ønsker at blive i stand til at udtrykke sig på et basalt kinesisk, så man kan klare sig i den kinesiske hverdag og i kontakten til kinesiske kunder, samarbejdspartnere eller kollegaer.

INDHOLD
Træning i udtale. Gennemgang af dagligdagssituationer med henblik på at øge kendskabet til almindelig kinesisk sprogbrug samt kinesisk dagligdagskultur. Rollespil der er relevante for deltagernes specifikke situation.

Konversationstræning i kinesisk

At styrke og udvikle deltagerens sproglige færdigheder i kinesisk gennem intensiv samtaletræning. At udvide det aktive ordforråd samt evt. at give større baggrundsviden om bl.a. kulturelle forhold. Brancherelateret sprogbrug vil kunne inddrages i undervisningen, når det sproglige fundament er blevet lagt.

MÅLGRUPPE
Personer, med såvel større som mindre forudgående kendskab til kinesisk, som skal arbejde i eller vil komme i kontakt med Kina, og som ønsker at kunne begå sig på kinesisk.

INDHOLD
Intensiv samtaletræning, herunder udbygning af eksisterende ordforråd, træning af nyttige udtryk og vendinger, træning i konstruktion af sætninger samt træning i forståelse og udtale. Deltagerne lærer at forstå og udtale kinesiske ord og sætninger, at samtale på kinesisk samt de basale grammatikregler. Deltagerne vil samtidig få indsigt i skik og brug samt omgangsformer i både dagligdagen og forretningslivet, ligesom aktuelt stof vil blive brugt til diskussion og evt. samtale om Kina. Gennem dette kursus opbygges et godt kendskab til kulturelle forhold, omgangsformer samt takt, tone og høflighed. Ønsker deltagerne samtidig at fokusere på kinesisk skriftsprog, kan dette også arrangeres.

Kinesisk forretningssprog

FORMÅL 
At give deltageren større sikkerhed i almindelige kinesiske forretningsudtryk samt at give kendskab til omgangsformer, høflighedsfraser, mentalitet og kulturelle forhold.

MÅLGRUPPE 
Personer, der i deres arbejde har behov for en vis grad af kinesisk.

INDHOLD
Samtaletræning, forhandlingssituationer og lignende. Gennemgang af omgangsformer, mentalitet og kulturforståelse. Specielt fag- og brancheorienteret sprogbrug vil kunne indgå i undervisningen efter nærmere aftale.

"Brush-up" kursus i kinesisk

At genopfriske deltagerens forkundskaber og give den nødvendige sproglige sikkerhed i krævende situationer

MÅLGRUPPE
Personer, med et vist kendskab til kinesisk, som ønsker at vedligeholde og styrke forudgående kundskaber i kinesisk.

INDHOLD
Samtaletræning, aktivering af passivt ordforråd. Specielt fag- eller brancheorienteret sprogbrug vil – i mindre omfang og efter nærmere aftale, kunne indgå i undervisningen.

Kursus i skriftlig kinesisk

At forbedre deltagerens sproglige niveau i kinesisk, med hovedvægten lagt på forretningskorrespondance.

MÅLGRUPPE
Personer, som varetager eller står for at skulle varetage skriftlige opgaver på kinesisk, og som ønsker at kunne begå sig på kinesisk på skrift. Kurset udbydes på alle niveauer

INDHOLD
Gennemgang og opstilling af forskellige kinesiske gloser og udtryksformer samt introduktion til og træning af det kinesiske skriftsprog.

Hvilke sprogfærdigheder har DU brug for?

SprogGruppen sætter en ære i den personlige kontakt og skræddersyer kurser efter lige netop dine ønsker og behov.

Tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til at hjælpe og deler gerne ud af vores mange års erfaring, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.