Sprog er nøglen til god kommunikation

Hos SprogGruppen forstår vi vigtigheden af professionel kommunikation på tværs af grænser.

Vil man handle med virksomheder fra andre lande, må man kunne tale deres sprog og forstå deres kulturelle og sociale baggrund. Sprog og kulturel forståelse er derfor en vigtig forudsætningen for at opnå gode resultater i samhandlen med udlandet   – og vi kan hjælpe.

Hvad enten du skal lære sproget helt fra bunden, ønsker større sproglig akkuratesse, har brug for større ordforråd eller noget helt fjerde, står vi klar til at hjælpe.

Alle vores instruktører er erfarne undervisere med bredt branchekendskab og høj faglighed. Alle er opvokset med sproget og har stor kulturel indsigt og sikrer, at du lærer sproget hurtigt og effektivt.

sprog

Hvert sprogkursus er unikt

Hos SprogGruppen er hver enkel kursist unik og derfor skræddersyer vi vores sprogkurser med udgangspunkt i dig og din virksomheds behov og ønsker

Vi sætter en ære i fleksibilitet og personlige kontakt og sørger for, at du tilegner dig flest mulige færdigheder på kortest mulig tid – naturligvis uden at det går ud over kvaliteten.

Vi hjælper også gerne, hvis du ønsker overblik over din virksomheds sprogkundskaber eller har brug for at teste kommende medarbejder i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Til venstre kan du se vores forskellige sprogkurser.

Tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til at hjælpe og deler gerne ud af vores mange års erfaring, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.
Ring direkte til os på telefon 8675 5211 eller send os en besked via dette link. Vi bestræber os på at vende tilbage inden 24 timer.